KATT HOTELL

Langhalen kattehotell 


Er et familiedrevet kattehotell beliggende i  flotte omgivelser i Sveio. Vi har også, siden 2013, drevet et Maine Coon oppdrett. Nå har vi laget en flott og kjempekoselig katteavdeling i et eget bygg, tidligere løe ved siden av huset vårt, der hver katt får eget rom med god plass.


Rommene har full takhøyde, her er det liggeplass med seng, matte, egen mat- og vannskål, eget klorebrett og egen dokasse. Har du flere katter har vi også ekstra store katterom. Du kan gjerne om ønskelig bringe med eget liggeunderlag. Vi har daglig rengjøring av rom og dokasser.Vi tar godt imot alle hotellgjester, enten det er for korte eller lengre opphold.

 

Kattehotellet tilfredstiller Mattilsynets lover og regler. 

 

Du er hjertelig velkommen til å ta en titt etter avtale.

 

Betingelser

 

Alle katter må være ved god helse ved ankomst.Katten din må være vaksinert før den ankommer. Katten må ikke være vaksinert senere enn 14 dager før oppholdet starter. Ta med vaksinasjonskort slik at vi får registrert dette. Har du ikke med vaksinasjonskort eller at kjæledyret ikke er kastrert kan vi desverre ikke ta imot deres kjæledyr.Katter over 6 mnd må være kastrerte eller steriliserte.Vi tar i mot katter som ikke har en smittsom sykdom.  Medisinering kan gis, men etter eierens risiko og ansvar. Dette gjør vi uten ekstra kostnad. Eier og veterinær  blir kontaktet ved sykdom. Eier må selv stå for utgiftene. Katteeier er selv ansvarlig for å ha dyret forsikret med livsforsikring og veterinærforsikring. Behandling av veterinær og medisiner som akutthjelp under oppholdet forskutteres av katthotellet, men pengene kreves tilbake ved utlevering av katten. Katteeier er inneforstått med at veterinær kan tilkalles på eiers risiko og kostnad.Tørrfôr kan være inkludert i  priser. Vi fôrer med tørrfôr fra Orijen og Kingsmoor om du velger å bruke vårt fôr. Ønsker du et annet fôr til din katt så kan du gjerne bringe det med, vi har både kjøleskap og fryser tilgjengelig for dette. Våtfôr er ikke inkudert i prisen, det kan medbringes eller kjøpes her hos oss.Personlige leker og utstyr som medbringes gjøres på egen risiko. Tap og/eller ødelagte effekter erstattes ikke.

 

Renhold er for oss viktig. Derfor rengjør vi katterom og fellesrom daglig.

 

Vi kan, etter avtale, ta og sende bilder/kort video av kjæledyret.Vi kan, etter avtale, hente og bringe din katt om du ønsker det.

 

Betaling skjer ved ankomst med Vipps, bankoverføring via mobilapp eller kontant.Døgnpris:

Normalt katterom (passer for 1 katt): kr 170,- Minstepris kr 400,-

Stort katterom (passer for 2 katter): kr 220,- Minstepris kr 500,-

Rabatt ved langtidsopphold over 21 døgn.Langhalen kattehotellet kan ikke gjøres økonomisk ansvarlig for skader eller sykdom som katten påfører seg under oppholdet. Katteeier har det fulle ansvar for å avgjøre om katten er egnet til å være på kattehotellet, dette gjelder både i forhold til størrelse (liten, tynn eller tung), alder (for ung eller for gammel) eller adferd (lett eller veldig stresset eller veldig sint). 

 

Under oppholdet vil vi kunne ta bilder av katten som vi publiserer på FB eller nettside. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene fritt, og katteeier kan også bruke bilder av sine katter som vi har tatt.

Gi skriftlig beskjed om dere ikke ønsker dette.


             Langhalen kattehotell ønsker katten din velkommen!